Отборът на Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-ия кръг

...
Отборът на Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев готви много изненади за малките си фенове

Отборът на Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в петък от 19:15 часа на стадион " Христо Ботев ".

" Канарчетата " пуснаха забавни елементи за самия ден, като от пловдивския клуб са приготвили доста изненади за най-малките почитатели.

Ето какво написаха от Ботев Пловдви:

В деня на мача ще настъпи следната организация:

 - в 10:00ч. ще отвори почитател магазинът на " Колежа ", както и билетната каса откъм ул. " Богомил "
 - в 16:00ч. ще бъде отворен паркингът зад Трибуна Юг. Желаещите да паркират на него ще влизат през първата преграда на бул. " Източен ", както и през ул. " Богомил ", като цената на паркомясто е 10 лв. и важи до края на мача с Локомотив
 - в 17:30ч. ще бъдат отворени вратите на стадиона

За дребните почитатели на Ботев са планувани следните изненади:

 - от 17:30ч. на стадион " Христо Ботев ", пред централната естрада, ще бъдат ситуирани четирима аниматори. За най-малките " канарчета " ще има изобразяване с боички по лицата, фигури с балони, игра с топка и други занимания.
 - на играта speedometer всеки ще може да мери силата на своя удар. Тя ще се намира в непосредствена непосредственост до почитател магазина откъм северната естрада.
 - до почитател шопа ще бъдат ситуирани и food track-ове, от които всеки ще може да закупи питиета и храна.
 - " жълто-черният " амулет Бенкса ще забавлява дребните " канарчета " и ще се погрижи за тяхното въодушевление.

В зоната към централната естрада чакаме нашите специфични посетители от трите учебни заведения, които " жълто-черния " Клуб предложения за мача с Локомотив (София). Учениците и техните родители, както и учителите от СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски, ще бъдат ситуирани на Сектор " А " и Северната естрада.

На полувремето на мача ще се състои специфичната игра за всички почитатели, присъстващи на мача, като огромната премия е електрически велосипед на стойност 3600лв.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР